Ajax uitshirt 2022 officieel verkocht

Vandaag hebben we eindelijk het nieuwe Ajax-uitshirt voor het seizoen 2021/22 ingeluid. En dit shirt is afgelopen weekend al verschenen in de uitwedstrijd tegen Feyenoord in de competitie.
thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart
Adidas is wederom verantwoordelijk voor het opvallende design van het Ajax uitshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 2000 kledingsponsor van Amsterdammers en dit contract loopt tot de zomer van 2025.

Geïnspireerd door de stijl van het shirt dat de club droeg toen het voor het eerst deelnam aan de Champions League, gebruikt het ajax uitshirt 2021-2022 een blauw en zwart verticaal streepontwerp. Het streepdessin heeft een bijzondere betekenis voor Ajax, dus in de eerste tien jaar van de oprichting van de club is dit dessin ook gebruikt op het thuisshirt.
thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart

In het uitshirt van dit seizoen bereidt Adidas niet alleen een blauw en marineblauw ontwerp met verticale strepen voor, maar typeert het ook mintgroene fijne lijntjes tussen de strepen.

Onder de kraag symboliseren de drie St. Andreaskruisen op de rug en onder de kraag Amsterdam, de clubbadge en het adidas-logo op de borst, en de drie strepen van Adidas Victory op de schouders zijn allemaal in mintgroen gepresenteerd.

thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart​​​