Bayern München shirt 2023-24 officieel te koop

Adidas en Bayern München hebben vandaag officieel het thuisshirt van het seizoen 2023/24 gelanceerd.In dit shirt speelt het team van coach Thomas Tuchel tijdens de thuiswedstrijden van het seizoen 2023-2024 de Champions League, de Bundesliga en Duitsland in de Allianz Arena.

Het nieuwe Bayern München thuisshirt voor 2023-2024 is een eerbetoon aan het succes van de Duitse club. De iconische clubkleuren, rood en wit (de toewijding en statussymbolen van de club), worden door de club in een nieuw jasje gestoken!
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen​​​
Het Bayern München thuisshirt 2024 gebruikt wit als basis, terwijl de kraag, schouders, mouwen en de stroken aan beide zijden van het lichaam rood zijn.De kleurafstemming is een eerbetoon aan het thuisshirt dat de spelers droegen toen de club promoveerde naar de Bundesliga in 1965.

De woorden "Rot & Weiß ein Leben lang" zijn gedrukt in de kraag, wat zich vertaalt naar "rood en wit in het leven", wat ook kan worden beschouwd als de "standaard" dat het thuisshirt van de club rood en wit moet gebruiken.

Er staat nog steeds het motto "Mia san mia" op de achterste kraag van de trui. Bovendien zal Bayern een nieuwe stijl van spelersbedrukking gebruiken in het nieuwe spel.

aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen

De trui bevat ook enkele details:
Opschrift aan de binnenkant van de hals: ''ROT & WEIß - EIN LEBEN LANG''
Het clubmotto van Bayern München staat op de halslijn op de achterkant van het shirt gedrukt: "MIA SAN MIA" (We are who we are)
In de witte band onderaan de mouw staat de naam van de club: FC BAYERN MUNCHEN
De clubnaam staat ook op de achterkant van het shirt.