Het 121-jarig jubileum van Ajax, wat vind je het leukst aan Ajax

Op 18 maart 2021 is het 121 jaar geleden dat Ajax werd opgericht Wat is uw indruk van Ajax, dat vier keer de Champions League won?

Ajax viert de 121e verjaardag van de oprichting van het team.Als de meest succesvolle club van Nederland heeft Ajax 34 Eredivisie-titels en drie grote Europese bekers gewonnen: 4 Champions League-trofeeën, 1 Europa Cup Winners ’Cup, 1 UEFA Cup.

Ajax wordt drie opeenvolgende kampioenschappen beschouwd als de meest civiele club in de Champions League. De andere twee zijn inderdaad Real Madrid en Bayern. In vergelijking met Ajax is Ajax inderdaad een burgerclub. Maar Ajax heeft ook Real Madrid Juventus, Bernabeu wonderbaarlijk omgedraaid, Ramos schuifelde en betaalde de prijs

De afgelopen tien jaar denk ik aan de Ajax-lijn, maar Huntelaar is degene die de diepste indruk heeft. In januari 2006 stapte Huntelaar over naar Ajax. Hij scoorde in 2005-06 54 doelpunten in de Eredivisie, de Nederlandse Beker, de UEFA Cup en het Nederlands jeugdteam. Hiermee was hij de tweede Nederlandse voetballer die in vijftig jaar tijd het meeste scoorde in een seizoen.
ajax thuis mannen voetbal shirt 2020-2021 rood
Als Ajax-fans is het kopen van Ajax-shirts essentieel. Ajax thuisshirt 2021 en ajax uitshirt 2021 zijn momenteel de best-sellers.