Inter Milan thuisshirt 2021-2022 gelekt

Vandaag kregen we wat informatie over inter milan thuisshirt 2022. Nike maakt dit shirt natuurlijk nog steeds. Wat betreft sponsors weten we allemaal dat het contract tussen Pirelli en Inter Milan is verstreken en niet is verlengd, waardoor de sponsor voor het nieuwe seizoen nog onzeker is.

Volgend seizoen keert Inter Milan's thuisshirt mogelijk terug naar het traditionele blauwe en zwarte streepdessin, geïnspireerd op slangenleer, met een volledig bedrukt slangenpatroon op deze strepen. Het Inter Milan-shirt voor het nieuwe seizoen kan veel logo's, Nike-logo, nieuw teamlogo, nieuwe sponsors, enz. Bevatten, die op het shirt terug te vinden zijn.

Van 2021-2022 heeft Internazionale een nieuw logo. Het logo lijkt erg op het oude logo maar is gemoderniseerd. De initialen van de beste Italiaanse clubs komen prominenter naar voren in het nieuwe logo.
thailand albanië 3e mannen voetbal shirt 2019 zwart
De Nike op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst mogen in goud zijn. Het thuisshirt 2021-2022 van Inter Milan wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalshort met gouden Nike en de clubbadge. De sokken zijn ook een combinatie van zwart en blauw.

Op dit moment is de enige informatie die wij u kunnen geven deze.Om goedkope voetbalshirts van verschillende clubs te kopen, let dan op onze voetbalwinkel.