Inter Milan-shirt met een nieuwe hoofdreclamesponsor: Paramount+ uitgebracht

Vandaag zal ik de truien van het Inter Milan-team uit de Serie A aan jullie voorstellen. Na de aankondiging van een contractverlenging van acht jaar lanceren Inter Milan en Nike vandaag officieel de Inter Milan voetbalshirts 2023/24.

Het nieuwe thuisshirt heeft nog steeds het traditionele blauwe en zwarte stripontwerp van de club, maar Nike gebruikt de "mozaïek"-vorm om de strepen op het shirt gedeeltelijk te verwarren, waardoor de iconische kleuren van de club nieuw leven worden ingeblazen: barrières doorbreken, grenzen herdefiniëren, diversiteit omarmen, en altijd op zoek naar continuïteit, innovatie. Naast het originele streepdesign is de kraag versierd met de vlag van Milaan en een mozaïekpatroon in zwart en blauw.

Het nieuwe uitshirt is een eerbetoon aan de internationale geest en internationale ziel van Inter Milan.De Nerazzurri voelen zich thuis, waar ze ook zijn. Dit is een van de basisprincipes van de club, en deze belangrijke kwaliteit werd de afgelopen jaren ondersteund door het groeiende aantal fans wereldwijd: er zijn momenteel 508 miljoen fans, een stijging van 32% in de afgelopen vier jaar. Of het nu bijna duizend officiële fanverenigingen zijn of duizenden Italiaanse fans die het team volgen om over de hele wereld te juichen en te juichen, waar Inter Milan ook heen gaat, ze zijn altijd omringd door de kleur van "thuis".
uit inter milan voetbalshirt 2023 2024 mannen wit
Het thuisshirt heeft ook een nieuwe hoofdsponsor bevestigd: Paramount+. Na de Champions League-finale gaat de synergie tussen de twee merken verder.In het komende seizoen 2023/24 zullen Inter Milan-truien, inclusief heren-, dames- en jeugdteam-jerseys, "Paramount+" als hoofdadvertentie op de voorkant hebben. Tot slot gaat ook komend seizoen de samenwerking met sleevesponsor eBay door. Het nieuwe thuisshirt voor 2023/24 zal officieel te koop zijn vanaf 13 juli.

Het uitshirt heeft een retro-klassiek ontwerp. Na heronderzoek en visuele modellering zijn de iconische blauwe en zwarte diagonale strepen toegevoegd aan de witte basis en is een mozaïekpatroon in digitale stijl toegevoegd aan de borst. Paramount+"-advertentie loopt er visueel doorheen. Het effect is uitstekend.

thuis inter milan voetbalshirt 2023 2024 kinderen blauw zwart