Voetbal feyenoord rotterdam shirt 2021/22 goedkope

Officiële lancering feyenoord thuisshirt 2022. Nadat Feyenoord volledig achter het uitshirt 2021-2022 stond, luidden we ook officieel het nieuwe seizoenstrui in dat veel aandacht van fans heeft getrokken.

Het rood-witte halve ontwerp is altijd het traditionele ontwerp van dit team geweest.Naast de traditie in het nieuwe seizoen, zijn de jersey halslijn, mouwen, jersey-advertentie, shirtnummer en spelersnaam allemaal opvallende zwarte decoraties, en de jersey borst advertentie is ook vervangen door Droomparken For EuroParcs.
aik stockholm thuis shirt 2019-2020 thailand mannen
Het nieuwe Feyenoord-shirt heeft alle kenmerken van het nieuwe Adidas Condivo 21-sjabloon. Dit betekent dat de kit een combinatie van V-hals en opstaande kraag bevat.

Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan het ontwerp van de mouwen, die rood zijn aan de rechterkant en wit aan de linkerkant. De mouwen zijn hier in contrast. De rechtermouw heeft een witte achtergrond met een rode achtergrond en zwarte lijn, en de linkermouw heeft een rode achtergrond met een witte achtergrond en zwarte lijn. Tegelijkertijd verscheen dit ontwerp op de kraag.
feyenoord rotterdam thuis shirt 2021 2022 rood wit mannen
Het iconische gestreepte rood van Adidas verschijnt op het shirt en iedereen kent de exacte locatie. Het Feyenoord thuisshirt 2021-2022 bestaat uit een zwarte voetbalshort met aan beide kanten witte Adidas strepen. De sokken zijn zwart met witte Adidas strepen erop.